top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Sushi @ Mood

De meest beroemde sushiboot in Eindhoven 'vaart' bij restaurant Mood. Deze heeft flink naam voor zichzelf gemaakt en terecht, sushi is hier heerlijk!

Voorheen was ik niet zo'n grote fan van Mood. Ik, en de soort van hippie die ik ben, voelde me hier niet echt op mijn plek. Iets te 'posh' voor mijn doen. Maar hier ben ik van terug gekomen toen ik eenmaal de sushi geproefd had. Bovendien kun je hier met goed weer echt genieten op het grote terras, afgeschermd van de drukte van de stad.

Je krijgt hier standaard brood bij je bestelling en ze verrassen je met een lekkere amuse. Een sushibot kun je bestellen vanaf twee personen. Deze, aangevuld met als extra gerechtje de edamame bonen, is voldoende voor een volledige maaltijd.

Reserveren is hier noodzakelijk, vooral in het weekend. Enjoy!

Mood

Keizersgracht 6 - Eindhoven

bottom of page