top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Effenaar restaurant

In Eindhoven is Effenaar vooral bekend als het grootste cultureel podium wat we hebben. Vele grote namen hebben hier opgetreden. Kijk eens in hun agenda om te kijken of er voor jou iets bij zit om te bezoeken.

Effenaar heeft een leuk restaurant met een unieke kaart. Deze kaart wijzigt ook nog eens zeer regelmatig, zo kun je hier altijd nieuwe gerechten uitproberen. Het valt mij op dat iedere keer als ik hier ben er wel iets op de kaart staat waar ik nog nooit van heb gehoord. Zoals een gerecht met 'scamorza'... jah... euhm, doe mij die maar! Want waar je zeker van kunt zijn is dat alles wat zij serveren lekker is. (Ik heb het opgezocht trouwens, het is een harde Italiaanse kaas :)).

Ze hebben een concept waarbij je een weekmenu kunt scoren voor €20,-. Je kan dan kiezen uit verschillende gerechten. Ik heb hier een paar keer risotto gegeten, in verschillende varianten, deze is heerlijk!

Effenaar

Dommelstraat 2 - Eindhoven

bottom of page