top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Yetunde & the vintage alternatives

Vintage, vintage, alles vintage! Winkel, restaurant, bar, kapsalon, hotel, het is één grote vintage bom die hier ontploft is! Het ruikt er vintage, het is druk, vol en er is geen ophouden aan! Als je van vintage houdt MOET je naar Yetunde, het grootste vintage wonderland van Eindhoven.

Rencentelijk is de winkel verhuist vanaf een locatie in het stadscentrum naar de Edisonstraat. Ze hebben echt een gave ruimte daar. Toen ik voor het eerst binnen liep stond ik verbaasd van wat er allemaal te zien is. Je loopt een hoek om en denkt dat je het gehad hebt maar de winkel gaat maar door. Gigantisch! Er is bijna geen beginnen aan. Als je hier dus wil gaan shoppen kun je beter een middagje reserveren.

Ze hebben er alles. Interieurspulletjes, sieraden, schoenen, laarzen, alle soorten kleding, voor mannen en voor vrouwen.

Een groot deel van het personeel spreekt Engels. Aan de bar verkopen ze wijn, bier en 'Jacket potatoes'. Het buitenterras ziet er ook heel erg leuk uit. De tafels zijn deuren waar ze poten onder hebben geschroefd, of je neemt plaats op een schommel.

Het hotel is nog niet open, deze komt aan de overkant van de straat, in het bijzondere rode gebouw.

Yetunde & the vintage alternatives

Edisonstraat 144 - Eindhoven

bottom of page