top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

10 Cool December parties!

December is een maand vol met leuke fesitiviteiten! Zoals vandaag bijvoorbeeld, Sinterklaasavond.

Helaas worden alleen de schoenen gevuld van kinderen, boven de 12 jaar hebben we pech :(.

Geen zorgen! Er zijn deze maand genoeg leuke feestjes om je verriet weg te drinken ;).

Sowieso, als je naar een leuk feestje wil op oudjaarsavond dan dien je nu ongeveer je kaarten te gaan bestellen, anders ben je te laat.

Hieronder de leukste feestjes deze maand in Eindhoven:

(Je kunt op de naam klikken voor meer informatie).

Bier&Big Winterfestival - 13 december| Ketelhuis

Voor iedereen die graag biertjes drinkt. Ik hoor daar bij :). Verschillende brouwerijen komen hier hun brouwsels laten proeven.

Arthouse - 18 december | Natlab

In het Natlab vond vroeger electronische muziek al zijn oorsprong. Leuke locatie dus om het feest nog even voort te zetten. La fete 040, die ook de 'Ensuite' feesten organiseert, komt hier met een dikke line-up. Helaas zijn alle kaarten al verkocht, misschien Facebook in de gaten houden voor last minute afzeggingen?

Het Wild - 19 december| Stroomhuis

Funky en hip. Gave locatie, capaciteit voor 150 feestgangers.

Atmoz classics - 26 december| Effenaar

In de jaren '90 was Atmoz de plek waar je naar toe ging om te housen. Net over de grens in Belgie. Deze club bestaat al een hele lange tijd niet meer, maar de DJ's van Atmoz zijn wel verder gegaan op tour door ons land. Verwacht een avond vol met oude house classics en het publiek wat vroeger als in de Atmoz ging stappen.

Ho Ho Ho - 26 december | Tuchthuis

'Where my Ho Ho Ho's at?'. Een Biki90 feestje staat altijd garant voor een avond vol vertier! Foute kersttruien, schreeuwende MC's, hippe beats, alles komt hier voorbij.

Ploegendienst - 26 december| Arcade

Techno op zijn best! Rauw en donker. Geen plek om gezellig een praatje te maken, denk maar niet dat je elkaar verstaat :). Wel kun je heerlijk dansen!

Ensuite Sixteen - 31 december | De Oude Rechtbank

Arcade is rauw, Ensuite feestje bieden het tegenovergestelde. Ensuite Sixteen heeft een 'black and gold' thema. Haal je glitterjurk en bijpassende hakken dus maar uit de kast! Tijd voor champagne!

Gold & New - 31 december | Arcade

Nog eentje van Biki90, nu op oudjaarsavond en gehouden in Arcade. Wil je weten wat je te wachten staat? Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar: Aftermovie Gold & New 14 / 15

Geen zin in een electronisch feestje waar je kaartjes voor moet bestellen? Geen probleem! Je kunt namelijk ook gewoon terecht in mijn favoriete bar :). Deze staat altijd garant voor een leuke avond.

EHVolution - 1 januari | Temporary Art Center (TAC)

En dan als laatste... Dit is waarschijnlijk het allerleukste feestje uit het rijtje! Begin het nieuwe jaar in TAC. Verschillende area's, toffe muziek in verschillende stijlen, leuke mensen en een gave locatie. Ik ben fan van de feestjes hier!

En na een maand vol met feestjes... Gaan we gewoon door met feesten in het nieuwe jaar!

bottom of page