top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Afghani & Zo

Er zijn in Eindhoven zo veel restaurants die allemaal hetzelfde serveren. Overal staat standaard de 'bavette' op de kaart. 'Bavette', sjezus... Sinds wanneer zijn we een standaard biefstuk een 'bavette' gaan noemen? Ja ja, iets verschillende gedeeltes van de koe... In ieder geval ben ik toe aan nieuwe restaurantjes zonder 'bavette'.

Hallo Afghani & Zo! Bedankt dat jij onze stad verrijkt met een ander soort keuken. Afghaans eten is erg lekker heb ik mogen ervaren! Heel veel groente, vlees, lekkere kruiden en heerlijk brood om het mee te eten.

Afghani & Zo is centraal gelegen aan het kanaal, te vinden in de Bleekstraat. Ik stond er voor de deur en wist niet wat ik mocht verwachten. Eerlijk gezegd vind ik dat de voorkant geen recht doet aan wat je binnen aantreft. Een super mooie tent! Modern ingericht en verdeeld in verschillende leuke ruimtes.

Zo kunnen groepen achterin de zaak zitten in een gave ruimte met erg hoog plafond. Liever een intiem plekje met z'n tweetjes? Wat dacht je van een Perzische bovenkamer gevuld met kussens en tapijten aan de muur.

Ja, Afghani & Zo brengt echt iets nieuws in Eindhoven. Door het concept van 'eten wat de pot schaft' word je iedere keer verrast met nieuwe gerechten. Zeker terug komen dus!

Afghani & Zo

Bleekstraat 23 - Eindhoven - €€

bottom of page