top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Robin Hood Eindhoven

Robin Hood zorgde voor diegene die niet voor zichzelf konden zorgen. In Eindhoven hebben we onze eigen Robin Hood. Deze zorgt voor diegene met een afstand tot de arbeidsmarkt. In verschillende horeca gelegenheden kunnen zij aan de slag met leren, werken en meedoen in de maatschappij.

Goeie zaak!

En ook fijn voor ons! De verschillende Robin Hood gelegenheden zijn namelijk prima toeven voor lunch of diner. Ik bezoek graag: 'In de Voortuin' en 'Caffee Allee'.

In de Voortuin

Jawel, dit buurtrestaurant is in mijn buurt! Woensel :). Het heeft de warmte van een wijkcentrum maar de kwaliteit van een goed restaurant. Ze hebben hier een 'Robin Hood menu' welke je kunt bestellen voor maar 8,50EUR! Je krijgt dan een soepje, een hoofdgerecht en een toetje. Super lekker.

Of je gaat voor a-la-carte en bent iets meer kwijt, (nog steeds goedkoop), dan kun je kiezen uit verschillende gerechten van de kaart. Deze wisselen ieder seizoen.

Je voelt gewoon dat degene die hier de zaak runnen er zin in hebben. Ook stadsglossy 'Frits' heeft dit opgepikt. In 2015 stonden zij in de top 50 van beste restaurants van Eindhoven.

Caffee Allee

Op Strijp S dus iets centraler wellicht. Hier kun je lekker en fijn lunchen. Ze hebben hier loeien van koffie's, met de XL cappucino kun je een sloot vullen. Ook hier fijne prijzen en hele lekkere uitsmijters.

Mooi interieur, gratis wifi, overtuigd?!

Rise and rise again, until lambs become lions ~ Robin Hood

In de Voortuin

Celsiusplein 28 - Eindhoven

Caffee Allee

Torenallee 22 - Eindhoven

bottom of page