top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Dit moet je proeven! - Vershal het Veem

Je kon er op wachten. Iedere gave stad heeft een eigen vershal. Eindhoven nu ook! In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik van onze Vershal het Veem moest vinden. Het was er erg druk tijdens DDW en GLOW. Maar nu de meeste drukte weg is merk ik pas dat ik het er erg leuk vind!

De Vershal is nog niet gevuld. Er zijn nog veel lege plekken waar ondernemers nieuwe winkeltjes gaan openen. Maar als alles wat er nu al zit de toon zet voor wat er gaat komen voorzie ik een fijne toekomst :).

Ik kom hier graag voor een snelle hap of om een drankje te doen met vrienden. Dit zijn mijn favoriete producten hier:

Brood @ De mannen van Deeg

De originele bakkerij is gevestigd in Heusden en heet 'Bakkertje Deeg'. De mannen van Deeg kun je dus lezen als 'de mannen van bakkertje deeg'. Of je hebt dezelfde associatie als ik: grote houthakkertypes met flanellen shirts en grote spierballen, helemaal onder het bloem. Tsja...

Deze schijnen er wel te werken :). Ik heb het haverbrood geproefd en ook het desembrood met noten en vruchten. Super lekker allebei! Verder schijnen de worstenbroodjes ook toppers te zijn. Ander detail is dat ze hun wentelteefjes 'turn around bitches' noemen. Leuk!

Cappucino pepernoten @ Van Delft

Doe mij een stoomboot vol! Deze moet je echt gaan proeven.

Indonesisch eten @ Warung ventje

Leuk klein tentje waar je aan de bar aan kunt schuiven. Een maaltijd heeft een kleine prijs. Ze hebben hele lekkere nasi met veel bijgerechten. Solo diner? Dit is een prima plek.

Sencha Forest Berries thee @ Infinitea

Je mag hier verschillende soorten thee besnuffelen. En wanneer je dat doet zul je het met me eens zijn dat de 'Sencha Forest Berries' smaak als beste uit de bus komt :).

Wostok dadel granaatappel drankje @ Koffie Keuten

Zonder teveel als een advertentie te willen klinken, (want daar doe ik niet aan), heeft dit drankje de perfecte mix van zoet en zuur. Ik had het nooit eerder ergens gezien. Goed spul!

Ik kan niet wachten tot de Vershal verder gevuld wordt met nieuwe zaakjes! Veel plezier met proeven!

Vershal het Veem

Torenallee 86 - Eindhoven - €€

bottom of page