top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Home Stock limited editions

De Nieuwe Emmasingel is nog niet echt ontdekt als winkelstraat. Dat is jammer want er zitten hele leuke winkels! Een voorbeeld hiervan is Home Stock limited editions. Een winkel waar ik gemakkelijk een uur kan rondneuzen :).

Ze verkopen hier meubels, keukengerei, kinderspulletjes, vintage items, vanalles eigenlijk! De combinatie van vintage en design ben ik erg van. Als je van een bohemian interieur houdt zit je hier goed. Maar ook zijn er gave industriële items te vinden. Dit is zo'n winkel waar je bij ieder bezoek wel met iets naar buiten loopt.

'Limited editions' omdat ze die dus ook verkopen. Sommige artikelen zijn genummerd, deze zijn er in gelimiteerde oplage. Dit is dus je kans om een uniek exemplaar te scoren. De winkel zelf is ook genummerd. Home Stock heeft als doel om 29 winkels te openen. Eindhoven is de tweede op rij, naast Haarlem, nummer 2/29 dus.

Ik heb hier vandaag een super trendy lichtbakje gekocht! Blij mee! Nu moet ik nog een leuke zin bedenken voor erop... Heb jij een idee?

Homestock limited editions

Nieuwe Emmasingel 30 - Eindhoven - €€

bottom of page