top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Meneer De Boer

Ontbijten is iets wat ik meestal in drie minuten doe. Slapen is namelijk zo belangrijk dat ik er alles voor over heb om zo lang mogelijk in mijn bed te blijven liggen. Best jammer eigenlijk, want uitgebreid ontbijten is lekker en gezellig.

Hoe goed is het dat er zaken bestaan als Meneer de Boer?! Ideaal voor luilakken als ik, die gewoon om 15.00 uur 's middags ook nog willen kunnen ontbijten. De hele dag ontbijt! Een super idee!

Bovendien hebben ze ook nog gedacht aan de dagen dat je anti-kater voedsel nodig hebt. Staat gewoon op het menu. Eieren, spek, bonen en worst. Echt een hemelse combi op gammele dagen.

Na één blik op hun menukaart was ik meteen fan. Ik wil alles wel bestellen! Helaas moet je dan een keuze maken... Ze hebben wafels, wentelteefjes, pancakes, super lekkere toetjes, eieren op allerlei manieren bereid, broodjes hagelslag en ROOSVICEE! YES! Jeugdherinneringen.

Fijne sfeer hangt hier ook, in een jaren '30 pand die zijn uitstraling heeft behouden. Met dito ouderwets servies en een hele aardige en grappige man in de bediening. Ik vind Meneer De Boer super geslaagd! Jup, blijvertje!

Meneer de Boer

Keizersgracht 20 - Eindhoven

bottom of page