top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Coffeelab UC

Het is weer maandag. Maandagen zijn alleen maar dragelijk te maken door te starten met een lekkere vloeibare zwarte kameraad. Koffie is de shit!

Coffeelab UC mag genoemd worden als Eindhovens mooiste coffee shop. Het ligt erg centraal, namelijk recht tegenover de ingang van het station, (taxi kant). Tezamen met onze VVV huizen ze in de minder mooie kiosk op het plein.

Je kan hier met gemak een paar uur rond hangen! Een leuke omgeving, fijne werkplekken om je laptop open te klappen en natuurlijk lekkere koffie. De barista's kunnen van alles maken. Buiten de verschillende soorten koffie is er ook thee of een lekker sapje. Ze hebben zelfs kinderkoffie :). (Melkschuim).

De 'UC' staat voor 'Under Construction'. Dit betekent hier dat ze nooit klaar zijn met bedenken van goede toevoegingen aan de (koffie)kaart. Ze zijn dan ook van plan Eindhoven internationaal op de koffie-hitlijst te zetten.

Coffeelab UC

Stationsplein 17

bottom of page