top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

DDW15 'What if...'

What if... Your memory was digital? What if... We lived with dinosaurs? DDW (Dutch design week) viert de verbeelding dit jaar. De hele stad staat een week in het teken van design. Je kunt drie grote areas bezoeken en meer dan 120 locaties.

DDW is één van de leukste weken in het jaar! De straten van de stad zijn levendig en vol met mensen die een DDW kaart bij zich dragen. Een week vol met feestjes overal en je kunt gaan kijken op locaties waar normaal gesproken de deuren gesloten blijven voor publiek. Voor 16 EUR kun je een DDW bandje kopen waardoor je de hele week (bijna) overal 'gratis' toegang hebt. Zeker doen als je van plan bent wat feestjes te bezoeken.

Vanmiddag ben ik het volgende gaan doen:

Eindelijk is 'Vershal het Veem' open. Onze eigen Eindhovense foodhall met tal van kleine tentjes met lekkernijen. Helaas was het hier erg druk en heb ik weinig kunnen zien. Behalve dan 'Roos Sanders' en haar keramieken muziekdoosjes, heel schattig! Ook maakt zij super gave illustraties!

'Lady Lucy' heeft haar vintagewinkel op de vijfde etage van de 'Apparatenfafriek'. Speciaal voor DDW is er deze week een kleine kilo sale. Vandaag lag daar voor mij een gave pre-loved suede trui te wachten!

Sectie C is echt een must go tijdens DDW! Ik vind het daar persoonlijk leuker dan op Strijp S, het is wat minder gepolijst en er hangt een lekkere sfeer. Koop een biertje en sluit aan rond de vuurkorf. Goed toeven!

Wat ik deze week zeker nog ga doen is naar de 'Hallenweg'. Hier ben ik nog nooit geweest dus dat is altijd leuk! In het 'Stroomhuis' zijn muziekoptredens die ik graag wil zien. Ook ga ik natuurlijk kijken naar de 'Graduation show' in de Design Academy.

Vanavond staat 'What the if?!' - Official #DDW15 opening party nog op het programma. Dit wordt gehouden in 'De oude rechtbank' en het 'Tuchthuis'. Maar nu eerst.. Netflix en duffen op de bank :).

Een hele fijne DDW iedereen!

Dutch Design Week - 17 - 25 oktober

Door de hele stad - Eindhoven

www.ladylucy.nl

bottom of page