top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Genneper parken

Tijdens trips naar het buitenland bezoek ik altijd mooie parken, eenmaal thuis vergeet ik eigenlijk te vaak dat er gewoon om de hoek, in mijn eigen stadje, ook super fijne natuur is!

Op zonnige dagen zijn de parken in Eindhoven levendig en heel erg leuk om te zijn. Gelukkig hebben we een aantal exemplaren om uit te kiezien, zodat we niet met z'n allen, kuit aan kuit, op hetzelfde grasveld hoeven te vertoeven. Neem bijvoorbeeld het 'Philips van Lenneppark', leuk met kinderen aangezien er een kinderboerderij is. Of het 'Stadswandelpark', wijds, romantisch en met een beeldentuin.

Mijn favoriet is Genneper parken. Het heeft grote grasvelden en veel water, dit komt door de 'Dommel' en de 'Tongelreep' die hier doorheen stromen. Het is midden in de stad, maar je hebt echt het idee dat je ergens in de landerijen zit. Veel plekken om je dekentje te spreiden, je picknickmand te openen en de rest van de dag niets te doen. Chillmodus aan!

Tip: Sinds je waarschijnlijk je schoenen uit trekt, waarom deze niet laten fungeren als bierflesjeshouders?

Genneper parken

Antoon Coolenlaan 1 - Eindhoven

bottom of page