top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Ellie's Kledingkast

Zoals al eerder vernoemd, ik HOU van vintage kleding. Vooral als ik iets vind wat oud is maar in stijl met de mode van nu. Vaak net even een coolere pasvorm en geen ongemakkelijke 'fashion twin' op het volgende feestje, want het is altijd uniek!

Sinds 3 oktober zijn we in Eindhoven een vintage shop rijker! Ellie's Kledingkast is geopend en heeft een hele schattige shop-in-shop in 'het Goed', een grote kringloopwinkel. Schattig omdat het maar een klein winkeltje is, maar dat doet zeker niet af aan de grote keus van gave items!

Bovendien is het feit dat het in een kringloopwinkel is gevestigd heel erg leuk, als je klaar bent met shoppen bij Ellie's kun je gewoon verder winkelen naar tweedehands spullen.

Wat betreft die gave items, met één rondje door de shop had ik m'n handen al vol aan wat ik allemaal wilde hebben. Hele vriendelijke prijzen ook. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met twee crossbody bags en een zwarte pantalon. En helaas zonder die retegave zwarte hakken op de foto, die net te groot waren :(.

Jep, hier kom ik zeker heel snel weer terug!

Ellie's Kledingkast

Meerenakkerweg 2 - Eindhoven

bottom of page