top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Koffie @ Stadscafé de Vooruitgang

Eén van de gevestigde namen op de 'Markt' is de Vooruitgang. Makkelijk te vinden, mooi oud gebouw, deze zijn hier zeer zeldzaam sinds WOII. De Vooruitgang is legendarisch in Eindhoven, al meer dan 22 jaar. Elke local heeft hier wel eens een vrijmibo gedaan of in een kringetje gedanst met vriendinnen op zaterdagavond :) (guilty!)

In 2013 is hier een grote brand geweest wat de hele binnenkant verwoestte. Alleen de gevel is blijven staan. Na een flinke verbouwing opende het in 2015 weer de deuren en hoe! Het is echt een prachtig Grand Café geworden! Misschien wel de mooiste die we hebben in Eindhoven.

Persoonlijk eet ik hier nooit iets, daarvoor ga ik liever naar andere plekken. De reden om hier te komen is zeker het interieur en de 'speciale koffie's' die ze serveren. Mijn favoriet is de 'specuccino', speculaassmaak, heel veel slagroom en schuddebuikjes, (kleine speculaaskoekbolletjes)! YES!

De beste tijd om naar de Vooruitgang te gaan is op doordeweekse avonden. Gezelig druk, prima plek om lekker bij te kletsen met vrienden of een koffie te drinken met m'n hubby.

De Vooruitgang

Markt 11 - Eindhoven

bottom of page