top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Kyoto

Je mag me 's nachts voor helemaal niets wakker maken, het kan, maar verwacht niet dat ik dan vrolijk zal zijn. Dus ook niet voor sushi. Al denk ik dat als ik iets zou moeten noemen waardoor ik - na een kwartiertje op te zijn - toch een glimlach kan produceren, het sushi van Kyoto zou zijn.

Er zijn veel plekken waar ze sushi serveren in Eindhoven, maar ik vind ze bij Kyoto gewoon het allerlekkerst smaken!

Kyoto is niet gevestigd op een locatie waar je toevallig voorbij komt. Je moet er echt wel van gehoord hebben wil je hier terecht komen. Het interieur van de zaak is wat gewoontjes, maar je moet er echt naar toe als je van sushi houdt! Verse, lauwarme rijst, mooi formaat, goed gerold, verse vis, knapperige groente. Elke sushi is heerlijk, ongeacht welke variant je bestelt. Ik kan je ook niet vertellen hoe de andere gerechten op de kaart smaken ;)

Voor goede sushi betaal je ook, verwacht geen all-you-can-eat prijzen. Verder zou ik zeker aanraden te reserveren, vooral in het weekend, en te vragen of je aan de rechtkant van de zaak mag zitten. Links is het afhaalgedeelte en daar zit je minder gezellig.

Onze standaard keuze van de kaart is een 'maki xl menu' per persoon en de edamame bonen.

Kyoto

Sint Anthoniusstraat 18 - Eindhoven

bottom of page