top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Culinary café Bommel

Bommel is zo'n plek waar je je meteen op je gemak voelt, de soort tent waar je je hond mee naar toe kunt nemen en heel de avond kunt blijven hangen. En ze serveren er echt goed en lekker eten!

Er komt een eigenzinnig publiek bij Bommel. Ik heb vaak het idee dat er uit het niets iemand op zou kunnen staan om een gedicht te citeren. Schrijvers, filosofen, studenten, kunstenaars, artistiekelingen, zo kan ik het denk ik het beste omschrijven. Waar niemand zich te goed voelt om een praatje te maken en ook het personeel is erg vriendelijk. Van binnen ziet het er uit als een Franse bistro, leuke muziek ook, niet storend hard, maar verfijnd op de achtergrond.

Ze hebben een concept van 'eten wat de pot schaft'. Iedere dag wordt er een nieuwe vegetarische en vleesmaaltijd bedacht door de kok. Je belt ze even of loopt langs om er achter te komen wat het menu is van die dag. Vanaf 17.30 uur kun je dan aanschuiven. Volle borden gegarandeerd!

Door het leuke concept, de fijne sfeer en de prijs is Bommel een van mijn favoriete restaurants in Eindhoven!

Bommel

Kleine Berg 32 - Eindhoven

bottom of page