top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Giornale

Sinds 1 januari van dit jaar zit er een nieuwe 'lifestyle' bar op het Stationsplein, Giornale.

Na veel goede verhalen te hebben gehoord zijn we daar deze week gaan eten.

Waar ik direct door verrast was is het leuke interieur en hoe groot dit restaurant is van binnen. Het moet een oude drukkerij voorstellen, de menukaarten zijn dan ook grote kranten, die je heel makkelijk tussen de zijkant van je tafel kunt klemmen. Slim bedacht!

Het menu is gebaseerd op eten delen met elkaar, zoals je ook bij tapas gewend bent. Alleen doen ze het bij Giornale net even anders. De kaart is veel meer geïnspireerd op de Italiaanse keuken en de porties zijn groter dan dat je van tapas gewend bent. Als je van kaas houdt, net als ik, zou ik echt de 'antipasti' als voorgerecht nemen. Deze vond ik heerlijk! Ook de 'aïoli' is echt een dikke aanrader.

En de wijn, heel lekker. Aardige bediening ook. Ja, ik ben overtuigd, dit is echt een leuke plek. Ik ga ook zeker nog eens terg met vriendinnen om lekker te borrelen.

Giornale

Stationsplein 12 - Eindhoven

bottom of page