top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Temporary Art Center (TAC)

Wat mij betreft is TAC een van de leukste plekken in Eindhoven! De afkorting TAC staat voor 'Temporary Art Center' en dat verklaart veel van wat er hier gaande is. TAC is kunstzinnig en heeft altijd weer iets nieuws.

Ik vind het gebouw alleen al geweldig. Wit, industrieel, maar niet zo bedacht als Strijp S. Het is gewoon TAC en het ademt creativiteit. Niet zo raar ook, dit pand huisvest namelijk heel wat ateliers waar creatief Eindhoven hun ondernemingen hebben gevestigd.

Ik volg standaard wat er allemaal te doen is in TAC. Zo is er twee keer per jaar de beste vintage kilo sale uit de omgeving en kun je met lekker weer heerlijk chillen in de binnentuin. Maar het allerleukst zijn hier de feestjes! 'TACnival' is er een van en is zeer de moeite waard om te bezoeken.

De muziek is hier altijd leuk, de mensen zijn hier altijd vriendelijk en vooral ook openminded. See you there!

Temporary Art Center (TAC)

Vonderweg 1 - Eindhoven

bottom of page