top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Sang Lee Superstore

Sang Lee op de Kruisstraat in Eindhoven is een walhalla van exotische producten. Host je binnenkort een Thais etentje dan kun je er zeker van zijn dat je hier alle ingrediënten vindt die nodig zijn.

Buiten dat hebben ze ook een snackbar / foodcourt / afhaalgedeelte waar je super lekkere gerechten en snacks kunt scoren! Eigenlijk alles wat je je kunt bedenken in de categorie exotisch eten is aanwezig. Ze verkopen bapao, spekkoek, lumpur, loempia's, Thaise curries, you name it. En ze maken het voor je warm als je het meteen op wil eten.

Als ik weinig tijd heb om te koken ga ik vaak na het werk langs om een maaltijd te halen, vaak een curry waar ik dan zelf thuis rijst bij kook. Zo heb je erg snel iets lekkers op tafel staan. Sang Lee heeft op de Kruisstraat nog wat andere vestigingen, zoals bijvoorbeeld de 'Rotishop'. Persoonlijk vind ik deze te prijzig.

Het is niet voor niks dat 'Amazing Sang Lee' al meer dan 25 jaar op de Kruisstraat haar lekkernijen verkoopt. Ik ben fan!

Sang Lee Superstore

Woenselsemarkt 17 A - Eindhoven

bottom of page