top of page

 Eindhoven City Blog 

RECENT POSTS: 

GET SOCIAL:

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

EVENTS TO ATTEND:

Er zijn geen items in deze lijst

Please reload

SEARCH BY TAG:

Onder de Leidingstraat

Graag laat ik je kennis maken met Onder de Leidingstraat! Al best een hele tijd één van mijn favoriete lunchplekken. Ondertussen ook van heel veel andere mensen, maar dat mag zeker de pret niet drukken.

Alles hier is vers en wordt gemaakt met liefde. Het is zo'n tent waarbij je merkt dat de eigenaren, die meestal aanwezig zijn, er hun hart en ziel in leggen. Alles is dan ook smakelijk! Bovendien is het gewoon een fijne plek om te zijn. Mij doet het denken aan een van de 1000+ lunchtentjes die ik in Berlijn heb gezien.

Ik heb een aantal favorieten op de kaart. Allereerst zijn de soepjes die ze serveren een goede om je lunch mee te starten. Vraag wat er die dag vers gemaakt is. Liever een sandwich? 'Bio-eitje' wordt besmeerd met een super lekkere erwtenspread! Of, wanneer ik liever geen brood wil eten, ga ik voor een salade die ik hier zelf samen kan stellen. Vaak met feta, ei, pecannoten en balsomicodressing.

Een kleine is dan voor mij genoeg, aangezien ik meestal een soepje vooraf pak. LEKKER!!

Een andere aanrader zijn de warme maaltijden. Iedere week staan er nieuwe op de kaart, op facebook bijvoorbeeld kun je vinden welke het zijn voor deze week. Makkelijk is om ze af te gaan halen en thuis op te warmen, aangezien ze om 19.00 uur sluiten. Ze pakken het super leuk voor je in!

Verder is er ook een 'supermercado' aanwezig. Leuk als je een healthy cadeautje zoekt voor iemand. Zelf heb ik hier al menig kookboek gekocht.

Ik raak niet uitgepraat over Onder de Leidingstraat, heb je het in de gaten? De beste tijd om hier aan te schuiven is op een doordeweekse dag.

Onder de Leidingstraat

Leidingstraat 45 - Eindhoven

bottom of page